ΕΣΚΑΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΕΦ, 24 Μαΐου 2017

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ θα συμμετέχουν με περίπτερο προβολής στην 1η Γιορτή Αθλημάτων, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικής παιδείας «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα-Γνωρίζω τον Αθλητισμό», που θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ. από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2017.

Κατά την επίσκεψή τους στο Σ.Ε.Φ. οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκθέσεις με τις Ολυμπιακές Δάδες, τη Λαμπαδηδρομία και εικαστικές παρεμβάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας από τις ιδιωτικές συλλογές των κ.κ. Στράτου Κλήμου, Αναστάσιου Λουκίση και Δημήτρη Ποντικούλη, να γνωρίσουν ολυμπιακά αθλήματα, να συνομιλήσουν με Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές αλλά και να ενημερωθούν για μια σειρά από πολύ σημαντικά θέματα όπως το ντόπινγκ και τη σημασία της ολυμπιακής εκεχειρίας.   

Την εκδήλωση διοργανώνει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του Ε.Σ.Κ.Α.Ν. το οποίο θα πραγματοποιήσει και ημερίδα στις 10/6/17 και ώρα 10:00 π.μ. που θα απευθύνεται σε δασκάλους, καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, συλλόγους, σωματεία, και τεχνικούς ομοσπονδιακούς.

Δείτε την αφίσσα της εκδήλωσης

Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δελτία τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΕΦ, 24 Μαΐου 2017