ΕΣΚΑΝ

Οδηγίες υποβολής έκτακτης αλλαγής στα whereabouts μέσω SMS

Οδηγίες υποβολής έκτακτης αλλαγής στα whereabouts μέσω SMS

Για διευκόλυνση των αθλητών και για την αποφυγή άκαρπων ελέγχων παρέχεται από το ΕΣΚΑΝ η δυνατότητα υποβολής έκτακτης αλλαγής στα whereabouts μέσω μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (SMS) στον αριθμό +30 6980712325. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Οι έκτακτες αλλαγές αφορούν προπόνηση μόνον της συγκεκριμένης μέρας και χρησιμοποιούνται μόνον όταν δεν υπάρχει ο χρόνος ή ο τρόπος της συμβατικής επικοινωνίας με το ΕΣΚΑΝ (fax ή e-mail).

2. Στο SMS πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται το όνομα του αθλητή/αθλήτριας και  σαφής και σύντομη περιγραφή της επερχόμενης έκτακτης αλλαγής.

3. Για λόγους ασφαλείας (προκειμένου να διασφαλισθούν οι αθλητές/αθλήτριες έναντι κακόβουλων ενεργειών), κάθε αθλητής/αθλήτρια δηλώνει στο ΕΣΚΑΝ στην αρχή της χρονιάς μέχρι δύο αριθμούς κινητών τηλεφώνων (με fax στο 2131316610 ή με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). Μόνο τα SMS που λαμβάνονται από τους συγκεκριμένους αριθμούς θεωρούνται έγκυρα για το ΕΣΚΑΝ.

4. Ο αθλητής/η αθλήτρια πρέπει να στέλνει το σχετικό SMS τουλάχιστον έως την ώρα έναρξης της προπόνησης με βάση τα ισχύοντα whereabouts του/της. Ένα SMS που αφορά αλλαγή στην ώρα προπόνησης και αποστέλλεται μετά την καθορισμένη ώρα έναρξης της συγκεκριμένης προπόνησης δεν θεωρείται έγκυρο.

Home ΕΝΤΥΠΑ Whereabouts ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ Οδηγίες υποβολής έκτακτης αλλαγής στα whereabouts μέσω SMS